Erdal AYDIN - OKUL MÜDÜRÜ

1973 yılında Elazığ ili  Sivrice ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Elazığ’da tamamladı. 1991 yılında Elazığ   Lisesini bitirdikten sonra 1992 yılında Fırat  Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi-Fizik bölümüne kaydoldu. 1996 yılında Fırat Üniversitesi Fizik  bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Şanlıurfa iline öğretmen olarak atandı. 2002 yılında İstanbul’a tayin oldu. İstanbul’da sırasıyla Alibeyköy Mehmet Akif Ersoy Orta okulu öğretmen-Müdür Yardımcısı, Fatih Vatan  Lisesi, Kayaşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kayaşehir Anadolu lisesi,Sultangazi Recep Tayyip Erdoğan kız Anadolu imam hatip lisesi, Başakşehir Prof. Dr. Necmettin Erbakan Anadolu lisesinde Fizik Öğretmeni, Başakşehir Celalettin Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde Müdür Yardımcısı, Basakşehir Emlak Konut Bahçekent Anadolu Lisesinde kurucu müdür olarak çalıştı.

6 Eylül  2021 tarihinden itibaren Esenler Tuna Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü olarak görev yapmaktadır.

(212) 568 0707 Eposta